*

Qui som

logo_imatge
Som una associació de pares i mares que dóna resposta activa a les necessitats de l’alumnat, sent part fonamental del desenvolupament de l’Escola i la seva qualitat, mitjançant l’aportació d’idees, projectes i recursos tot fomentant el sentiment de pertinença al centre i al seu entorn
Ens basem en diversos valors com ara la cooperació, el compromís, la creativitat, la sostenibilitat, la participació, la diversitat i l’esforç.

Què volem

Volem ser un referent dins l’Escola en la millora de la qualitat educativa dels nostres fills i filles.
Volem continuar amb els projectes i activitats actuals, amb el mateix èxit que ja vam tenir l’any passat.
Volem incrementar el nostre volum i afegir mares i pares que vulguin col·laborar amb qualsevol de les nostres comissions.

Què fem i com ho fem

Estem organitzats en diverses vocalies, cadascuna amb projectes propis estructurats al voltant de la nostra idea de millorar la qualitat de l’educació que reben els nostres fils. Els nostres recursos es basen en les aportacions de les famílies al projecte AMPA, així com en el treball voluntari de mares i pares.
grup_vocalies2

Com ser-ne soci

70euro

Per associar-se només cal pagar una única quota anual de 70 €.

Per 7€ al mes els alumnes podran gaudir de: speakers nadius en anglès, secretària, bibliotecària, taules per a l’hort urbà, assegurança de responsabilitat civil, Festes de Carnestoltes i de Fi de Curs, tallers de cap de setmana i diversos elements identitaris (gegants i capgrossos).

Fes-te soci de l’AMPA i ajuda’ns a seguir construint l’escola pública de qualitat que volem per als nostres fills!

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres si vols unir-te a alguna vocalia o fer alguna proposta