*

Voluntaris per a la festa de fi de curs

Com sabeu, des de l’AMPA hem fet diverses crides de voluntaris per a la Festa de Fi de curs. Hi ha molta feina i volem que tot surti la mar de bé, així que necessitem l’ajuda de tots els pares i mares.

Necessitem 4 tipus de voluntaris:

  1. Voluntaris per pintar unes pancartes i uns dibuixos que farem servir el divendres per al photocall de les sardines: veniu el proper 15 de juny a les 16.30 h a la porta del carrer Londres.
  2.  Voluntaris per al Servei de Bar: Si podeu donar-nos un cop de mà, si us plau, escriviu-nos a festes@ampamallorca.com perquè ens puguem organitzar.
  3. Voluntaris per a fer els entrepans (5 per classe) i voluntaris per a repartir-los (2): podeu adreçar-vos al delegat de la vostra classe.
  4. Voluntaris per a netejar en acabar la festa: com més siguem, més aviat ho tindrem tot net. Començarem a netejar un cop finalitzada la festa, cap a les 20 h.

Penseu que fer aquestes feines nosaltres mateixos, a banda de ser una responsabilitat de tots, ens permet estalviar diners en la festa i poder destinar-los a altres projectes de l’AFA.

Si ens podeu ajudar, escriviu-nos a festes@ampamallorca.com

Moltes gràcies d’avançada,